[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[no subject]



chip "adm1027-*"

    ignore pwm1
    ignore pwm2
    ignore pwm3

    label in0 "DDR 2.5V" #This is for CPU0 memory
    label in1 "DDR VTT" #This is the memory on CPU0
    label in2 "3VSB"
    label in3 "+5 V" #this is the same 5V as on w83627hf
    label in4 "+12V"

    label fan1 "fan2"
    label fan2 "fan1"
    label fan3 "fan3"
    label fan4 "fan4"

    label pwm1 "pwm1 fan"
    label pwm2 "pwm2 fan"
    label pwm3 "pwm3 fan"

    label temp1 "CPU2 Temp"
    label temp2 "sys Temp"
    label temp3 "CPU1 Temp"

    set in0_min  2.5 * 0.95
    set in0_max  2.5 * 1.05
    set in1_min  1.2 * 0.95
    set in1_max  1.2 * 1.05
    set in2_min  3.3 * 0.95
    set in2_max  3.3 * 1.05
    set in3_min  5.0 * 0.95
    set in3_max  5.0 * 1.05
    set in4_min   12 * 0.95
    set in4_max   12 * 1.05

    set vrm 2.4

chip "w83627hf-*"

    ignore in3
    ignore in6
    ignore in7
    ignore in8

    label in0 "CPU2 Volt"
    label in1 "CPU1 Volt"
    label in2 "3.3V"
    label in4 "DDR VTT" #This is the memory on CPU1
    label in5 "DDR 2.5V" #Again, for CPU1

    label fan1 "CPU2 Fan"
    label fan2 "CPU1 Fan"
    label fan3 "Fan5"


# if slow fans report 0, change these values to 4
    set fan1_div 2
    set fan2_div 2
    set fan3_div 2

#    set fan1_min 3000
#    set fan2_min 3000
#    set fan3_min 3000

    set beep_enable 0
#   set beeps 0

   set vrm 2.4

This is from our cluster configuration,
Dow


-----Original Message-----
From: Christopher Fowler <cfowler at outpostsentinel.com>
To: ale at ale.org
Sent: Aug 15, 2005 11:08 AM
To: ale at ale.org
Subject: [ale] lm_sensors with i2c on Tyan MB with i810 chip

I'm playing around with lm_sensors on a Tyan motherboard and have ran
into an issue.  It will only display my FAN speed.

[root at flaky]# lmsensors 
pc87366-isa-0860
Adapter: ISA adapter
in0:       +0.00 V  (min =  +0.00 V, max =   0.00 V)       
in1:       +0.00 V  (min =  +0.00 V, max =   0.00 V)       
in2:       +0.00 V  (min =  +0.00 V, max =   0.00 V)       
in3:       +0.00 V  (min =  +0.00 V, max =   0.00 V)       
in4:       +0.00 V  (min =  +0.00 V, max =   0.00 V)       
in5:       +0.00 V  (min =  +0.00 V, max =   0.00 V)       
in6:       +0.00 V  (min =  +0.00 V, max =   0.00 V)       
Vsb:       +6.03 V  (min =  +0.00 V, max =   6.03 V)       
Vdd:       +6.03 V  (min =  +0.00 V, max =   6.03 V)       
Vbat:      +0.00 V  (min =  +0.00 V, max =   0.00 V)       
AVdd:      +6.03 V  (min =  +0.00 V, max =   6.03 V)       
fan1:     6000 RPM  (min =  941 RPM, div = 2)          
fan2:        0 RPM  (min =  952 RPM, div = 8)          OVERFLOW
fan3:     11428 RPM  (min =  941 RPM, div = 2)          
CPU0 Temp:    +0 C  (low  =    +0 C, high =    +0 C)  
CPU0 Crit:    +0 C
CPU1 Temp:    +0 C  (low  =    +0 C, high =    +0 C)  
CPU1 Crit:    +0 C
S-IO Temp:  -128 C  (low  =   -55 C, high =  +127 C)   ALARM
S-IO Crit:  +127 C
vid:      +0.000 V  (VRM Version 9.0)


Has anyone got this to work with an i810 chip?

_______________________________________________
Ale mailing list
Ale at ale.org
<a  rel="nofollow" href="http://www.ale.org/mailman/listinfo/ale";>http://www.ale.org/mailman/listinfo/ale</a>


No sig.


</pre>
<!--X-Body-of-Message-End-->
<!--X-MsgBody-End-->
<!--X-Follow-Ups-->
<hr>
<!--X-Follow-Ups-End-->
<!--X-References-->
<!--X-References-End-->
<!--X-BotPNI-->
<ul>
<li>Prev by Date:
<strong><a href="msg00166.html">[ale] lm_sensors with i2c on Tyan MB with i810 chip</a></strong>
</li>
<li>Next by Date:
<strong><a href="msg00168.html">[ale] Wifi problem with Linux</a></strong>
</li>
<li>Previous by thread:
<strong><a href="msg00169.html">[ale] lm_sensors with i2c on Tyan MB with i810 chip</a></strong>
</li>
<li>Next by thread:
<strong><a href="msg00178.html">[ale] Ot: Geek Squad</a></strong>
</li>
<li>Index(es):
<ul>
<li><a href="maillist.html#00167"><strong>Date</strong></a></li>
<li><a href="threads.html#00167"><strong>Thread</strong></a></li>
</ul>
</li>
</ul>

<!--X-BotPNI-End-->
<!--X-User-Footer-->
<!--X-User-Footer-End-->
</body>
</html>